Overlad tilbudsavisen til mig

Tilmeld dig Twitologi nyhedsbrevet. Så misser du ikke en udgave 

Liberal Alliance vil af med arveafgiften, fordi det er uretfærdigt, at rige menneskers børn skal beskattes af de formuer, som efterlades dem. Hvad blev der af “Det skal kunne betale sig at arbejde?” Det gælder nok kun de fattige.

Læs også denne satireklassiker om Libertarian Police Department.

 

 

 

 

 

Læs også beskrivelsen i linket.

 

 

 

 

 

Hele formålet med Twitologi er at fremhæve og fremelske sjove, samfundsaktuelle tweets, så man midt i den daglige mudderkastning lige mindes om, hvor godt Twitter kan være.

Jeg ser dog også mange gode tweets, der mere er ovre i kategorien “Arrige, men velkonstruerede svinere,” som jegg selv har en svaghed for. Da dagens Twitologi er en kort udgave, er her lige en håndfuld, som fortjener at blive husket.