Gris kan mere

 

 

 

Vi står på toppen af tusinder års evolution af kommunikation. Et utal af kommunikations- og social media-konsulenter har studeret, forfinet og solgt dyre workshops i kunsten at konstruere det perfekte stykke markedskommunikation på verdens største platform, der skulle forbinde hele verden i fred, memes og harmoni. Og her står vi så og beskuer vores værk. Det er, hvad vi fortjener. Håber der er rigelig med sovs til at få flæsket ned med.

 

 

Kommissionen, der blev nedsat efter 2014-sæsonen, har netop afleveret sin rapport, hvor konklusionen lyder “Det er kommissionens klare vurdering, at en bemærkelsesværdig stor mængde fækalier i dommer Kenn Hansens lommer, havde uoprettelig negativ indflydelse på AGF’s resultater, hvilket direkte ledte til nedrykning i 2013/2014 sæsonen.”

I øvrigt Elitometerets aktivitetsbarometer, som Kenn topper.

 

 

En eller anden med lidt for meget fritid fandt en analyse og en video hos Landbrug & Fødevarer, som grundliggende siger, at hvis man i stedet kalder svin for gris, så vil de unge æde flere koteletter og dyrevelfærden blive signifikant bedre. I hvert fald forestillingen om dyrevelfærd, og det er jo betydelig nemmere at gøre noget ved end at ændre produktionsmetoder.

Meme-potentialet er åbenlyst, mens landbrugets reaktion naturligvis var at gøre det til et spørgsmål om by-mod-land: »Det er klart, at når man sidder i kommunikationsbranchen i Indre København, så kan man sige, at filmen er nok så dårlig.«

“Sydlandsk griseforkølelse” er nok stadig min favorit over renaming-jokes.

Tjek også versionen fra de sure feminister @notallmails.

 

 

Jeg har længe efterlyst noget humoristisk modspil i overenskomstforhandlingerne, og det her er altså ret sjovt.

 

 

 

Cross-over memes selvfølgelig

 

 

 

 

Jeg har en irrationel fascination af tweets med mere end 100 retweets. Det stammer fra dengang Twitter kun talte op til 50, hvorefter der blot stod 50+ ud for retweets eller favourites. Det var dengang et mål at få 50+ RT, men efter Twitter viste det reelle tal, blev 100 en ny naturlig overligger. En overgang vedligeholdt jeg en liste over tweets med mindst 100 retweets; der var stadig langt imellem dem, men jeg stoppede efter dkpol-typer fik det lidt for nemt med indignerede “kan det virkelig være rigtigt”-udmeldinger, der talte lige til basen og RT-fingeren.

Det er dog stadig et særlig tal, selvom pornbots udvander præstationen lidt. Af arkiv-hensyn, vil jeg til sidst i Twitologi notere tweets, som måske ikke besidder klassisk Twitologi-materiale, men som ramte de 100 RT.