Danmarks grønneste ugerevy 

 

Læs hele tråden

 

Det her kunne blive ret interessant. Jeg har altid været fortaler for en begrænsning på tweets per dag. I håb om at det vil øge kvaliteten, hvis man fx kun kan tweete tre gange om dagen ekskl. svar. Måske kan en selvindført begrænsning eller “straf” have samme effekt.

 

 

 

 

 

Det er sært fascinerende at se voksne mænd på Twitter gå helt i spåner over foldboldklistermærker, som var det en vase med guldstriber eller samlekort med dyremotiver. Jeg har også været forbi et par boghandler og legetøjsforretninger, men de er virkelig umulig at opstøve.

 

 

 

 

 

Kontekst

 

Tweetet 32 min. før en aftale blev annonceret.

 

Læs for Guds skyld tråden, hvis du endnu ikke har været forbi. Spoiler alert:

 

Når selv Viborg FF kaster skygge på en, så er det tid til at genoverveje alt i sit liv.

 

Plus 100 listen

Man hører for sit indre øre en sædvanlig vred Malcolm Tucker hvæse “Walk the fucking line”.