Nede Mette

Fox & Friends News & Co er tv-ækvivalenten til at ringe til Stig Elling for en kommentar eller poste en nyhedshistorie på facebook og spørge “Synes du, det er en god idé?”

 

Nu fører man jo nøje kartotek over de mest sete tv-programmer og lign., men kunne det ikke være sjovt, hvis der fandtes en oversigt over de mest besøgte internet-events herhjemme? Årsopgørelsen fra Skat ville nok ligge i top tre. Sammen med Twitologi årskavalkaden.

 

56 min. fra tweet til overskrift. Til dem der fører logbog.

 

 

Følg @CrapOnLinkedin. Linkedin lader til at få et højst uventet comeback i 2018. Måske fordi det giver folk lov til skamløst at tale om det, de elsker allermest: Sig selv og deres karriere.

 

 

Med Jens Gaardbos udødelige ord: »Nøj altså. Er der nogen der kan forrestille hvordan det er at lave nyheder 24 timer i døgnet i et land, hvor der ikke sker en skid?«

 

4 dage senere: Historisk stor forurening af dit drikkevand: Boringer lukket over hele landet

Forestiller mig en sketch, hvor et edgy consumerbrand lancerer et flaskevand med tilsat sprøjtegifte i en stilren apotekerflaske og etiket sat i New Helvetica.
– Det er et produkt for den unge, urbane trendsætter, der hele tiden søger nye grænser for at udtrykke sin individualitet. Vi har haft vitaminer, og nu ser vi en enorm stærk trend inden for kemikalier. Udover jeg kun drikker vand med Desphenyl-Chloridazon, så tilsætter jeg også små plastikstykker til min kost. Klipper simpelthen bare plastikposer op; altså ikke fra Fakta, kun Illum.
– Men er det ikke farligt?
– Nejnej, vores miljøminister siger, sprøjtegifte er helt cool, og han er jo lissom minister for miljøet ik?

 

 

 

 

 

Hvis Twitter er nogen indikator, så kører det ikke pissefedt for Mette F og kumpaner for tiden. Men de må ha’ en plan. Som ikke involverer en håndfuld sarkastiske smartasses på Twitter.

Vil Inger Støjberg og Mette Frederiksen tørne sammen i Aalborg?

»Det er hårde ord fra en ung kvinde, som Danmark har taget godt imod.«.

 

 

 

»Det er en massiv fokusering af DR, og det er den brændende platform, jeg tror, at der skal til, for at DR kan gentænke sig selv,« siger Mette Bock. Hvis det er et gyldigt argument, så foreslår jeg, at vi skærer Folketingets budget og partistøtten med 20%, så de kan fokusere. Lad os sige 25%.