Konflikten optrappes

Med et nørklet setup på Tweetdeck er jeg nogenlunde sikker på at opsnappe alle tweets herhjemme med mere end et par retweets, og det er et fint grundfilter til Twitologi. Selvom det ikke overrasker, er det alligevel overvældende, hvor massivt at politik dominerer. Twitter er virkelig agendaernes kampplads, og alle midler tages i brug.

Forleden opdagede jeg en interesseorganisation, hvor under 1 minut efter direktøren havde tweetet (om aftenen), var det retweetet og liket en håndfuld gange, alle af organisationens ansatte. Det var naturligvis automatiseret, og det er pludselig nærliggende at drage paralleller mellem lobbyister og pornbots på Twitter.

Overenskomstforhandlingerne fylder naturligvis enormt meget, og man kunne nemt fylde hele Twitologi med syrlige konflikttweets. Det kan jeg berolige med ikke bliver tilfældet, særligt når konflikten – måske – vil vare mange uger endnu. Team Strejke sidder tungt på Twitter, så Team Lockout lader til at have opgivet.

Husk at du også kan få Twitologi som elektronisk post.


 

At åbne sit Twitter-feed i øjeblikket kan godt føles lidt som at tænde for Debatten, hvor vi er nået dertil, hvor alle råber i munden på hinanden med deres ufravigelige positioner. Så vi starter med et par naturtweets, som gør dig varm indeni.

 

Apropos.

 

 

Kontekst.

 

 

 

 

 

Alting var bedre dengang, der bare var en stjerneknap.

 

 

KL sagde til Dare Disrupt: »Uden at lave egentlig research kan I ikke give os en fremtidsrapport, og vi betaler 1 kr hver gang, I bruger et sexet tech-ord?« Rapporten, Kommunernes teknologispring, løb således op i 729.375 kr og tjener mest som en advarsel imod disruption-konsulenter og fremtidsforskere.

 

Proaktiv = Vi orker ikke det der ledelse, så du må klare dig selv.
Ambitiøs = Vi gider ikke, at du skal hente børn 15.30 og forvent masser af interessetimer.

 

Ugens største lol. Sætter lige en kontekst på, til når årskavalkaden skal skrives.

 

Vi må til det; stakken af spydige tweets om overenskomstforhandlingerne.

Frederiksen har vist været ude og sige, at MF’erne burde blande sig udenom forhandlingerne, og det har hun vel egentlig ret i. At det så samtidig er meget belejligt for arbejderpartiet at gå stille med dørene, indtil arbejderne er banket på plads, er en anden sag.

 

Det er lidt snyd med screendumps i Twitologi, men det er sjovt. Hun rumsterer i øvrigt også her på Twitter, Julie.

 

Indlægget

 

At søge på locations på Insta er faktisk ret behændigt til at rekognoscere et sted. Her er Noma.