Den brændende platform

Vi nåede ikke helt at få alle de bedste memes med fra amputeringen af DR i sidste uge, så her er lige en flok mere.

 

Hold øje med jeg-fortryder.dk. Der er langt mellem de saftige sletninger, men det er også underholdende at se en person skrive og slette det samme tweet 2-3 gange og hver gang opdage en ny tastefejl.

 

Burde man fejre med noget sødt bagværk af en slags.

 

 

@annatviemose: »Når man kæmper virkelig hårdt for issue ownership over en dagsorden, som ingen andre alligevel gider have«

Konservative er pt i gang med at hænge endnu større bannere op med teksten: »Vi vil altså også have billige biler. Ih altså, det plejer at være os med bilerne!«

 

“Privatizing profits and socializing losses,” som man siger.

 

Du er et dårligt menneske, hvis du griner. Seriøst.

 

 

Føler mig overbevist om, at hvis man skulle lave en morfarjoke hver 4. gang man åbnede munden på sociale medier, så ville det drastisk forbedre debatkulturen herhjemme. Hvem vil være medstiller til borgerforslaget?

Apropos. Opslaget

 

 

Link i tweet: »Zuckerberg går bodsgang: Vi har begået fejl«
Det er altid sjovt at se offentlige profiler i bramfri udmeldinger, men lige når det kommer til datamisbrug, stiller det regeringen i det dilemma, at man elsker datamisbrug. Knuselsker det. Lige så meget som DF elsker grænsekontrol. Men kun når man selv gør det. Når andre gør det, er det et demokratisk problem.

 

 

Livereporter @je_andersen stiller de vigtige spørgsmål.