2013 kavalkade vol.I

Twitologi fylder nu to år og har hver uge lige siden samlet op på gode tweets, nænsomt udplukket af den stadig voksende Twitter-strøm. Årskavalkaden er en opsamling af alle årets udgaver og opdelt i to for læsevenlighed. Genoplev alle årets store og små begivenheder som de blev set – og kommenteret på Twitter.

Det er samtidig også et opgør med det sædvanlige ugeformat, som har vist sig ganske tidskrævende. Fremover vil Twitologi udkomme i forbindelse med aktuelle begivenheder – og når der ellers er materiale nok.

971 tweets har i 2013 været med i Twitologi. De er fordelt på 543 Twitter-konti, hvoraf 166 har haft mindst 2 tweets med. Personer med flest optrædener er @Lineholm1, @tveskov, @Juhulie og @Jooohaaan.

Læs Volume I
Læs Volume II

JANUAR

 

 

 

 

 


Du er ikke bedre end dine klik.

 

 


Kontekst

 

 

 

 

 

 


Emmelie de Forest vinder Dansk Melodi Grand Prix 2013

 

 


Rædselsfinale: VM-drengene smadret i Spanien

 

 


Og således begyndte et af de mest intensive danske twitter-memes. Husk, at når du deltager i sådanne lege, frasiger du dig enhver ret til at kritisere kædebeskeder og lignende virale påhit, der med jævne mellemrum rammer Facebook.

 

FEBRUAR

 

 


Rammende og som altid en fremragende aften. Følg #twedagsbar, #twaalbar, #twaarhusbar og #twodensebar for næste fredagsbar.

 

 


Måske det mest sande, der er sagt om sociale medier, siden man fandt ud af, at det var noget virksomheder skulle have noget af.

 

 

 

 


Prags politi: Danske unge er værre end britiske alkoholturister

 

 

 

 

 

 

MARTS

 

 


Bendtner kørte mod færdselsretningen: Knaldet for spritkørsel i København

 

 

 

 


En lettere uligevægtig højrefløjsdebattør havde forvildet sig ind i Deadline for at sætte et par ting på plads om det nye DR2, som hun ikke havde set. Det var en af de dage, man bare skulle være blevet hjemme. Morskaben fortsætter dog, da hendes også lettere uligevægtige højrefløjsdebattør af en husbond forsvarer hende i en fb-tråd og kortslutter i forsøget.

 

 

 

 


Politiken sagde fra. De skrev kun 19 artikler om guiden. Det var 5 færre end sidste år. Stærkt statement.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

APRIL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


For fodbolddommere er forhold i privatlivet ofte til diskussion.

 

 


Bieber-koncert.

 

 

 

 


Et plastikhospital lancerede en app for at sælge falske bryster til helt unge piger, men trak den tilbage igen dagen efter, da det åbenbart var en anelse kontroversielt. Uanset hvad man sælger, så ved man, den er gal, når bagmændene siger: “Vi ville gerne se, om vi kunne nå de helt unge piger på en ny måde”.

 

 

 

 

MAJ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Norges nationaldag.

 

 

 

 

 

 

 

 

JUNI

 

 

 

 

 


Jomfruhinden skal have nyt navn – nu skal det hedde ‘kønskrans’

 

 

 

 


“Der er ikke et menneske, der ikke kan tabe sig. Jeg ved, det lyder barsk, men i kz-lejrene fik de ingen mad, og her tabte alle sig”.

 

 


Få ting kan herhjemme få sindene så meget i kog som spørgsmålet, om hvorvidt caféer selv må bestemme, om de vil tillade amning i restaurationen. Og den slags overgreb på menneskerettighederne skal naturligvis ikke tolereres. Mødregrupper er vor tids revolutionære.

 

 


 

 


Hvis man vover at betvivle folkeligheden i Folkemødet, bliver man straks modsagt af en politiker, journalist, lobbyist eller pr-medarbejder…

 

 

 

 

 

 

 


Camilla Plums søn erkender ponyslagtning

 

Læs Volume I
Læs Volume II