Uge 34

 

 

 

 

 


Tekst-tv side 220

 

 


35 sekunder fra Pitch Perfect, som samtlige amerikanske teenyboppers har forsøgt at efterligne.

 

 

 

 

 


De to tweets var vel mere eller mindre uge 34 lige der.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


.yourmom {
position: fixed;
width: 100%;
display: block;
}

 


Enhedslisten fremsatte i maj et forslag om at fjerne transpersoner fra listen over psykiske sygdomme – som det skete for homoseksuelle i 1981. Det blev nedstemt af alle partier – altså pånær Enhedslisten. Under pride-paraden i går var der dog flere partier, som havde travlt med at malke PR-koen hårdt ved at foregive støtte til LGBT’ernes kamp for rettigheder – selvsamme rettigheder de kort forinden havde afvist at hjælpe. Smukt.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.