Uge 21

BREAKING: Grundet udgifter i forbindelse med næste års MGP har Helle Thorning netop nedsat dagpengeperioden til 20 minutter. #dkpol #escdk

@MadsLykken

Mads Lykken

 

Så Johanne Schmidt skrive om, hvor glad hun var for redning af dem der stod til at falde ud af systemet. Var ret sikker på hun mente Brøndby

@appoulsen

Asbjørn Poulsen

 

Hvis det ikke var for at alkohol udleder store mængder CO2 ville jeg druknet mine sorger over menneskehedens udugelighet for lenge siden

@StephanieCarrS

Stephanie Carr

 

blev lige klasket i røven af en hjemløs mand ved Nørreport. STILL GOT IT!

@Juhulie

Julie E. Tingberg

 

Hver gang en mand sms’er til sin kone fra supermarkedet for at høre hvilken mælk, han må købe, så forsvinder en kvindelig bestyrelsesplads.

@sebdor

Sebastian Dorset

 

Er du for doven til at løfte din indkøbskurv? SÅ TAG EN RIGTIG VOGN! Føtex lyder efterhånden som et samlebånd på LEGO. #kurvemedhjulpå

@KalleF

kasper frank

 

“@: Beyoncé, Rihanna & Katy Perry send prayers to #Oklahoma #PrayForOklahoma

I feel like an idiot now…I only sent money.

@rickygervais

Ricky Gervais

 

Så lige dame køre cyklist ned i højresving. Det var også dårlig stil af ham at cykle dér, mens hun havde travlt med at tale i mobiltelefon.

@mikkel_arre

Mikkel Arre

 

omg, stop RT @: A better way to watch TV: #XboxOne. http://t.co/cLDborKxleEmbedded image permalink

@distraet

Julie Horup


Den kommende Xbox One opsummeret.

 

Tillykke til Emil fra Lønneberg! Dreng på nedlagt landbrug, der spærres inde i skur af gal far, var formentlig endt i tvangsfjernelse idag.

@idabrixtofte

Ida Brixtofte


Skandaløst svigt af de offentlige myndigheder!

 

Kender du det, du følger en på Twitter som er pisse irriterende, men du et alligevel for nysgerrig til at lave en unfollow?

@KevinLundDK

Kevin Lund


Gælder for ca. 80% af dem, jeg følger.

 

Ja det er OK at aviserne laver betalingsmur. Nej du skal ikke omgå den. Aviserne får 1/2 milliard i støtte af os så nej de er aldrig gratis.

@Kahrzdn

Carsten Jørgensen


“Jeg bruger Politiken hver dag, da det giver det bedste nyhedsoverblik, men skal jeg betale 1,5 kr om dagen for det, vil jeg hellere omgå betalingsmuren eller finde et gratis men knapt så godt alternativ, for jeg betaler fandme ikke for onlinejournalistik uanset prisen, jo altså god journalistik, men det er Politiken i hvert fald ikke, selvom jeg læser artikel efter artikel derinde, ellers ville jeg jo ikke ramme gratisloftet, og så vil jeg i øvrig have en universel tjeneste dækkende samtlige medier, før de får en krone af mig! Og så læser jeg nok bare dr.dk alligevel. Mediehusene forstår virkelig ikke digital.”

 

YES! Google+ har indført 1-kliks fødselsdagshilsensfunktion med pre-udfyldt fødselsdagshilsen, så man ikke selv behøver at skrive tillykke!

@balslev

Jesper Balslev ↩


Så mangler vi bare en feature, så fødselaren automatisk kan takke for den dybtfølte hilsen.

 

Hver uge ender ca. 40.000 singlebananer fra Coops butikker som affald frem for i kundernes indkøbsnet. #singlebanan

@Samvirke

Samvirke redaktionen


Det er måske det sørgeligste, jeg nogensinde har hørt. Køber kun singlebananer fra nu af.

 

ALT ER LIDT FARLIGT. Så nu har jeg sagt det. Så behøver i ikke blive overraskede næste gang Sundhedsstyrelsen eller detektor siger noget.

@Theabaws

Thea Johansen


Kontekst.

 

Det kan man godt lige huske på, når man står i føtex og rager på dem alle sammen. RT @: The word ‘avocado’ means ‘testicle’.

@Ibber

Iben Christiane

 

utroligt så ringe danske banks sikkerhed er. nu er det femte gang jeg sender dem mine dankortoplysninger, på grund af en sikkerhedsbrist

@mcchristiansen

michael christiansen

 

Det største problem i Danmark er ikke alle de fremmede, der er indvandret, men alle de danske røvhuller, der ikke er udvandret.

@vingband

vingb.and, jesper

 

Hypen om Facebook Home varede kortere end en dansk sommer, hva’?

@vadskaer

Morten Vadskær ツ

 

Vejrudsigten; “skiftende ..regn og sol…og ind i mellem lidt skyet”. Seriøst..får de penge for det der?

@Betyt000

Li’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.