Uge 3

@ Just pirate it. If you still like it when you can afford it in the future, buy it then. Also don’t forget to feel bad. ;)

@notch

Markus Persson


Designeren af Minecraft svarer en fan, som ikke har råd til spillet. Den hule lyd, du kan høre, er talsmanden for RettighedsAlliancen, som banker hovedet ind i væggen.

Den prikkende følelse, man får på overlæben af skægget snav, burde sælges på dåse.

@AnneBredahl

Anne Bredahl


Jeg øjner en mulighed for hjemløse for at udvide porteføljen med andet end Hus Forbi. “Snav en hjemløs – nu med levering på adressen”. Produktet sælger nærmest sig selv. Kontakt mig for investeringsmuligheder.

Når man er ansat på et universitet, lærer man nye ord, som man har lyst til at glemme med det samme. I dag gælder det samlokalisering.

@fiwa

Filip Wallberg


Når man studerer på et universitet lærer man konstant nye ord, man glemmer samme dag eksamen er overstået – muligvis før. Fx fænomenologi eller autopoiesis.

vi har overtaget noget kode fra nogle kinesere. de er ordentlige programmører der har kommenteret deres kode. på kinesisk.

@decibyte

Mikkel M. Mortensen


At kommentere kode er ligesom at tage backup eller skrive noter under forelæsninger. Ting man aldrig gør, men altid fortryder. Se her for rammende kommentarer fundet i kildekode.

Hypotese: Damers niveau af lykke er omvendt proportional med hvor lækre de ser ud på deres profilbilleder. Jeg har skæg på mit nye.

@TineSchjoedt

Tine Schjødt


Vil du hellere være lækker og ulykkelig end grim og lykkelig? Hvis du svarer det sidste, lyver du. Skønhed er som penge; det er sjældent pænt at tale om, men er hvad vi alle ønsker mere end noget andet.

Be vigilant my friends. It may not be named SOPA when it comes, but it WILL come. Knives out.

@Mike_FTW

Mike Monteiro


SOPA, PIPA, ACTA er blot symptomer. Sygdommen er kræfterne bag lovforslagene. Bekæmp dem i stedet. Læs denne opsang og glem alt om Black March.

Champagne består af vand og frugt. Det ved alle. Og det passer PERFEKT til min januar-slankekur. Heldigt!

@BrogeStarck

Thomas Broge-Starck


Uddrag fra en ny bog om helsekostråd for fotomodeller. Forord af Kate ‘Nothing tastes as good as skinny feels’ Moss.

Student warning! Do your homework early. Wikipedia protesting bad law on Wednesday! #sopa

@jimmy_wales

Jimmy Wales


Studerende, der skriver opgaver af efter Wikipedia, er naturligvis heller ikke orierenteret om et SOPA blackout. En Twitter-konto blev oprettet til deres nødråb. Også relevant.

Grammar Nazis are notoriously anti-semantic.

@sixthformpoet

Sixth Form Poet


Stavenazier er kun marginalt mindre irriterende end debattører på Nationen! og 180grader. De har endda et forum på Facebook, hvor de mæsker sig i nedladende bedrevidenhed.

“Din musiksmag på Spotify er så fed! Inviterer du mig ikke til en fest hvor du er DJ hele aftenen?” ~ e-mail ingen nogensinde har fået.

@balslev

Jesper Balslev


Sjældent er man gået så meget op i at høre det “rigtige”, siden Spotify-playlister er blevet synlige på Facebook.

It’s my time! Finally, my shot at the spotlight! It’s only taken me seventeen years! Wikipedia? Who needs it! Encarta ’95 is here to stay.

@Encarta95

Microsoft Encarta


Bedste SOPA joke. At kontoen blev åbnet 2 mdr før blackouten giver kun ekstra kredit.

Håper min kone forstår at jeg snublet ned i sengen, som førte til sovning, og at jeg dermed må droppe kjøkkenrydding før fotballtrening.

@waagenilsen

Anders Waage Nilsen


Selv hvis kaptajnen hed Chris, og krydstogtskibet var en chokoladefabrik, ville ingen tro hans forklaring.

Sjovt at se person m. profil som: “specialiseret i sociale netværk”, som tweeter “Kommer aldrig helt til at forstå den her hypede pipfugl”

@dsh3

Daniel S. Handberg


Diskussionen om hvem, der har ret til at kalde sig ekspert / specialist i sociale medier stopper aldrig. Nu senest: Hvem er mest ekspert: Ham der bygger sociale medier eller ham, der snakker om dem?

Pepe. What an idiot. Sometimes people wind u up.

@WayneRooney

Wayne Rooney


Normalt er det ret fordummende at følge stjerner på Twitter, men en gang i mellem er der smukke øjeblikke, som aldrig vil opstå i de sædvanlige pressekanaler. Kontekst.

En nordmand havde spillet vinderrækken i onsdagslotto to gange og får 52 mio. kr. Det kan altså betale sig at gøre noget storkestupidt.

@halbm

Hans Larsen


Engang spillede jeg altid numrene for “Aarhus GF” to gange i lotto efter præcis samme rationale. Det er ikke risikospredning men gevinstmaksimering. Først senere lærte jeg, at AGF og økonomi er som Titanic og isbjerge.

Kidd viser meget fint, hvad der er galt med ungdommen. “Jeg håber nogen dræber Pia K. og Messerschmidt”? Hvor doven er du? Gør det dog selv.

@casperkofod

Casper Kofod


Utrolig hvilken krævementalitet, der hersker i dag. Husk: Gør din pligt og kræv din ret.

Var A Friend in London bange for at de ikke var gay nok uden en fyr fra Backsteet Boys eller …? #mgp

@Lukasenevold

Lukas enevold


Var DR bange for, at Melodi Grand Prix ikke var gay nok uden A Friend in London?

Der er mange rare måder at blive vækket på, men “Torben, det er din tur til at skifte lorteble” er ikke en af dem.

@teik

Torben Eik Jacobsen


Hvis Coloplast udviklede en smart anordning, som erstatning for bleer, ville virksomheden på et års tid blive større end Mærsk, Carlsberg og Lego tilsammen.

@ brug udelukkelsesmetoden, vælg ikke noget med “social media” i uddannelse, det er et teorifattigt kommunikationsforum-helvede

@simonlc

simonlc


Ugens bedste uddannelsesråd. Det er kun et spørgsmål om tid, før et tilpas desperat universitet udbyder en Master i Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.