• Uge 41-42

  20. oktober 2013 • 

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   


  Fik engang at vide af en pirattaxachauffør, at jeg talte godt dansk. Svarede at jeg også havde øvet mig længe, og at alt er muligt for den, der bærer viljen i hjertet.

   

   

   


  Du tror, du er rebelsk og den vilde prankster, når du “troller” Vild med dans ved at ironi-stemme på Allan Simonsen, men i virkeligheden står TV2 selv bag den kampagne, og de griner højt af dig pga. den sms-storm, du er med til at piske op.

   

   


  Lars Løkke holdt i dag dommedagspressemøde om sine rejseudgifter i GGGi og redegjorde for både bonuspoints, om flyveturene har skadet miljøet og hvor mange snack-peanuts, han gennemsnitligt spiser fra minibaren. Som det jo passer sig for enhver statsmand.

   

   

   


  I finalen skal de kode en ny krypteringsnøgle til Nemid.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *